Menu

Tilapuoti

Omenatilamme ja tilapuotimme sijaitsevat keskellä luonnonkaunista Wattkastin saarta. Täältä löydät tuoreita omenoita ja eri lajikkeista tehtyjä omenamehuja elokuusta marraskuuhun. Satunnaisesti myynnissä on myös edullista kakkosluokan omenaa. Lähde kiertämään kaunista saartamme ja nauttimaan maukkaista omenoista ja upeista saaristonäkymistä.

Omenoita suoraan puutarhasta

Wattkastin saari on yhteydessä Korppoon pääsaareen sillalla, jota pitkin meille on helppo tulla kävellen, pyöräillen tai autolla. Miten sitten päätätkin tull, saat nauttia niin maukkaista omenoista kuin upeista saaristonäkymistä samalla, kun tuet paikallisia tuottajia. Pistäydy samalla myös muissa saaren tilapuodeissa.

Wattkastin omenatilan tuotteita on myynnissä myös Korppoon kaupassa sekä Korpoströmin suoramyyntimakasiinissa.
Tervetuloa omenapuodille Wattkastintie 175:en. 
Avoinna joka päivä klo 9-21. 

Näin löydät meille

Aja Nauvo-Korppoo -lauttarannasta Saaristotietä (tie 180) 4,8 km. Käänny oikealle Wattkastin tienristeyksessä ja aja Wattkastin sillan yli. Jatka Wattkastin tietä suoraan eteenpäin 1,75 km kunnes näet omenatarhamme oikealla ja olet perillä.

Galtbyn lauttarannasta tullessasi aja Saaristotietä (tie 180) 800 m, käänny risteyksessä vasemmalle ja jatka Saaristotietä (tie 180) 2,4 km. Käänny Wattkastin tienristeyksessä vasemmalle ja aja Wattkastin sillan yli. Jatka Wattkastin tietä suoraan eteenpäin 1,75 km kunnes näet omenatarhamme oikealla ja olet perillä.