Menu
Tervetuloa Wattkast Äppel -omenatilalle!
Lämpimästi tervetuloa vierailemaan Wattkastin omenatilalla ja nauttimaan kotimaisista saaristo-omenista ja upeista omenamehuista, joita löytyy neljää eri makua.
Annika

Tuotteet

Wattkastin omenatilalta voit ostaa hyvälaatuista omenaa, joka on viljelty IP-periaatteiden mukaisesti, alkaen ensimmäisestä kesäomenasadosta elokuussa aina joulukuuhun varastoituihin talviomeniin asti.

Tuorepuristettua omenamehuamme saa nauttia neljän eri omenalajikkeen makuisina. Mehu myydään käytännöllisissä kolmen litran laatikkopakkauksissa.
Missä voin ostaa?
Omenatilamme ja tilapuotimme sijaitsevat luonnonkauniilla Wattkastin saarella. Täältä löydät tuoreita omenoita ja eri lajikkeiden omenamehuja elokuusta marraskuuhun. Tilapuotimme on auki kaikkina päivinä klo 9-21.

Wattkast on yhteydessä Korppoon pääsaareen sillalla, ja meille on helppo tulla kävellen, pyörällä tai autolla. Kuinka sitten saavutkin, saat maistaa maukkaita omenoita ja nauttia mahtavista saaristonäkymistä samalla, kun tuet paikallisia tuottajia. 

Poikkea samalla tutustumaan saaren muihin tilapuoteihin.

Wattkastin omenatilan tuotteita on myynnissä myös Korppoon kaupassa sekä Korpoströmin suoramyyntimakasiinissa.
Omenapuoti

Tila

Wattkast äppel -omenatila sijaitsee Överstun tilalla, luonnonkauniilla Wattkastin saarella Turunmaan saaristossa. Tänään Överstun tilalla työskentelee jo kolmas sukupolvi sitten 1900-luvun alun uusjaon. Tilalla on tuotettu maitoa ja lihaa sekä viljelty mm. sokerijuurikasta, sipulia, kiinankaalta ja uutta perunaa. Vuonna 1999 istutettiin ensimmäiset omenapuut, jotka tänä päivänä muodostavat tuotannon päälinjan. Tilalla kasvatetaan yhdeksää eri omenalajiketta sekä valmistetaan omenamehua ja joitakin jatkojalostettuja omenatuotteita. Tilalla kasvatetaan myös pienimuotoisesti uutta perunaa suoramyyntiin etupäässä juhannusta varten.
Annika Hölmen Wattkast Äpple 2

Viljelijä

Olen Annika ja työskentelen ja asun tilallani, joka on minun paratiisini maan päällä, yhdessä kolmen lapseni kanssa - vanhin on jo lentänyt pesästä opiskellakseen toisella paikkakunnalla. Olen koulutukseltani lähihoitaja ja puutarhamestari ja opiskellut yritystaloutta jatkaessani viljelyä isäni jälkeen vuodesta 2012. Minulle on kunnia pitää hallussani ja huolta maasta, jota esi-isäni ovat viljelleet, ja arvostan korkealle sen työn, jota saaristotiloilla on entisaikoina tehty. Pyrin taloudellisesti ja ympäristön kannalta kestävään elämäntapaan luonnon kanssa yhteistyössä. Sain keväällä 2020 todistuksen luomuviljelyn peruskurssilta.
Wattkastintie 175, 21710 Korppoo
+358 40 413 1091wattkastapple@gmail.com
Wattkast Äppel transparent logo
Kysyttävää?
Kirjoita meille