Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille tärkeä. Wattkast Äppel kunnioittaa yksityistietojasi, jotka keräämme käynneistäsi verkkosivustoltamme https://wattkastapple.fi/, tai muilta omistamiltamme ja käyttämiltämme sivustoilta.

Pyydämme henkilökohtaisia tietoja vain, kun tarvitsemme niitä palvelun tarjoamiseksi sinulle. Keräämme sen oikeudenmukaisella ja laillisella tavalla sinun tietämykselläsi ja suostumuksellasi. Ilmoitamme myös sinulle, miksi keräämme tietoja ja miten niitä käytetään.

Säilytämme kerättyjä tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen pyydetyn palvelun tarjoamiseksi. Suojaamme tallentamiamme tietoja kaupallisesti hyväksyttävin keinoin estääkseen menetykset ja varkaudet sekä luvattoman pääsyn, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muokkaamisen.

Emme jaa henkilökohtaisia tietoja julkisesti tai kolmannen osapuolten kanssa, paitsi jos laki sitä edellyttää.

Verkkosivumme saattaa linkittyä ulkopuolisiin sivustoihin, joita emme ylläpidä. Huomaa, että emme hallinnoi näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöja, emmekä voi ottaa vastuuta heidän yksityisyydensuojakäytännöistään.

Voit kieltäytyä henkilökohtaisia tietojasi koskevasta pyynnöstämme ymmärtäen, että emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle joitakin haluamiasi palveluita.
<brJatkuvaa verkkosivustomme käyttöä pidetään yksityisyyttä ja henkilökohtaisia tietoja koskevien käytäntöjemme hyväksymisenä. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme käyttäjätietoja ja henkilökohtaisia tietoja, ota rohkeasti yhteyttä.

Tämä käytäntö astuu voimaan 4. elokuuta 2020.